Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
IRINA BUL14
IRINA BUL14
20 mars 2008

Печеля поредната квалификация!!!

Регатата завърши. Чувствам умора, облекчение и радост от поредната спечелена квалификация за Пекин. С резултатите от тази регата водя с 360 точки пред българската си конкурентка за Олимпийските игри, което е направо супер.

http://www.trofeoprincesasofia.org/result.php?miclase=Neil%20Pryde%20RS:X%20W

Гонките през изминалия ден бяха много тежки: силен поривист вятър от брега се сменяше с моменти на безветрие. Техниката на каране в такава ситуация е доста специфична, тактиката също. Не успях да се адаптирам много добре към ситуацията навреме и класирането ми в последната гонка не беше блестящо. В резултат на това, завърших регатата на 21 во място. Знам че дадох максимума от себе си, но имам още много работа, за да добия нужната техника необходима за класация след финалистките. Възможно е, но за това са ми необходими тренировки и концентрация единствено в тренировъчния процес.

Това смятам и да направя. Оставям всички бюрократични истории да се решават от предназначените за целта органи. А пък аз ще се посветя единствено на състезанията и подготовката за тях. И ще успея.

Имам нужда от много сън,

Лека нощ.

Publicité
Commentaires
I
Zdrasti mila Inska,<br /> gordeia se s teb i ti jelaia popyten viatyr, uspeh, syn,:) i CHESITA PROLET!!!<br /> Dano tam kydeto si da ia ima ,che tuk sme zatrupani sys sniag.<br /> Celuvki:)<br /> Tvoia Irji
IRINA BUL14
Publicité
Archives
Publicité