Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
IRINA BUL14
IRINA BUL14
2 mars 2008

Интервю с М6

P1020077

Интервю с М6 пред ветроходния клуб в Жерармер

http://www.m6info.fr/html/m6_infos/lesix_02.php?cp=54000

P1020082

Четирите дни ваканция, които прекарваме в Жерармер, родното място на Жулиен, са доста натоварени: срещи с приятели и роднини и няколко медийни изяви по локалната преса, както и по два телевизионни канала.

Интервютата преминаха чудесно, Жулиен дори направи едно кръгче със сърфа за няколко минути, въпреки ниските температури. Гордостта на местните хора е голяма: спортист, родом от този регион ще представя Франция на Олимпийските игри. В клуба дойдоха много почитатели на ветроходния спорт, с желанието да пожелаят успех на Жулиен и да го подкрепят в подготовката за Игрите. Малките запалянковци по уиндсърфа получиха автографи върху плакати на клуба.

Интересно се получи когато журналистите разбраха че има голяма вероятност и аз да участвам в Олимпийските Игри, само че като предствител на България. Вероятността семейна двойка да пътува заедно за Пекин заинтригува хората.

Във ветроходния клуб на Жерармер ни посрещнаха много топло, с кафе, кекс и сувенирен тишърт на клуба. Прекарахме чудесен ден, изпълнен със смях и срещи с чудесни хора.

Пожелах си да мога да доведа Жул и в моя морски град Варна, където членовете на клуба ЛАЗУР Варна са не по-малко гостоприемни и симпатични. Е, ще трябва да почакам до месец май-последната квалификация за Олимпийските игри, когато ще стане ясно дали със сигурност заминавам за Китай или не.

 

Publicité
Commentaires
IRINA BUL14
Publicité
Archives
Publicité