Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
IRINA BUL14
IRINA BUL14
7 mai 2008

Днес е почивният ден на регатата. С вчерашната

Днес е почивният ден на регатата. С вчерашната единствена гонка за деня, проведена в 19 30 часа, завършиха квалификациите. От утре започват 3 те състезателни дни на финалите. Предвидени са още 5 гонки през оставащите дни.

След дълго очакване на вятъра през целия ден, късно вечерта, организаторите решиха да дадът старт. Прогнозата предвиждаше разваляне на времето привечер, което донесе облаци и съответно вятър. Състезателната дистанцията беше близо до брега, в зона с много променлив вятър и силно течение. Точно преди старта, вятърът усили. Реагирах веднага с промяна на настройките на ветрилото си. За съжаление усилването беше само временно. След старта, вятърът намаля и за съжаление скоростта ми не беше много добра поради прекалено натегнатото ветрило. Това ми коства загуба на позиция в иначе добре изпълнения старт. В желанието да карам в чист вятър, се наложи да направя редица повороти /маневри за смяна на посоката/. Загубих доста време и не успях да приложа тактиката, която бях планувала. Това ми коства загуба на няколко места и в Европейската класация се отзовах на 17 то място. Въпреки това не се предавам. Вчера направих разбивка както на позитивните, така и на не така добрите моменти от изминалата гонка. Говорих по телефона и с треньора си по физическа и психологическа подготовка Жан-Клод Менар, на чиято подкрепа и съвет мога винаги да разчитам. Взех си бележка от допуснатите грешки и съм готова за следващите гонки.

Publicité
Commentaires
M
même si je ne parle pas le bulgare,je crois comprendre que tu parle du déroulement du championnat,de tes résultats,etc......<br /> bonne chance et bonne continuation pour l'europe de rs:x!!!!!accroche-toi!!!!<br /> bises et sûrement à demain sur les parkings.
IRINA BUL14
Publicité
Archives
Publicité