Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
IRINA BUL14
IRINA BUL14
2 mai 2008

Дните от края на Олимпийската седмица в Иер

Дните от края на Олимпийската седмица в Иер изминаха толкова бързо... Вчера пристигнахме с Жул в Брест, където ще участваме в Еропейското п-во RS-X. В общи линии успяхме да си починем между двете състезания, въпреки че имахме само два дни на разположение. От понеделник до сряда бях на работа - започнах в проектантското бюро на предприятието « Baudet » в Сайнт Назер. Занимаваме се с разработването и осъществяването на интериорите на големи презокеански кораби като « Queen Mary 2 », също така и на и луксозни ветроходни и моторни яхти. Директорът на предприятието също е ветроходец, така че имам късмет. Впечатлен от образованието ми, опита които добих миналата година работейки за « Beneteau » и амбицията и куража да се състезавам на високо ниво, той изяви желание да ме включи към екипа си, на половин работен ден по моя молба, за да мога не изоставам тренировките и с подготовката си за Олимпиадата. Работата е интересна, доста трудна, но съм убедена че ще свикна. Чудесно е, че благодарение на заплатата, която ще получавам, ще мога да финансирам част от подготовката си за Олимпийските игри. До момента не получавам никаква организационна или финансова  помощ от Българска Федерация Ветроходство, въпреки че съм единствената състезателка в българското ветроходството, извоювала олимпийска квота за Пекин. За подреден път представям България на голямо международно състезание на собствени разноски, днес дори се оказа че от Федерацията не са платили и таксата участие в започващото в неделя Европейско.

Въпреки трудностите, само три дни преди началото на шампионата се чуваствам одобре. Ще видим как ще се развие шампионата. До скоро.

Publicité
Commentaires
I
Merci Mite,<br /> blagodaria ti za podkrepata!!!<br /> Ste pisha vinagi kogato moga sus novini ot sustezanieto. Pozdravi na vsichki Lazuri ot men i do skoro!!!<br /> Ina
M
Zdravei az sam Mitk0, na 16 sam i karam v Lazur. S interes 4eta postovete ti i s netarpenie o4akvam vseki sledvasht. Jelaq ti uspeh na Ewvropeiskoto i v rabotata i mnogo zajelqvam za problemite s BFV.<br /> Pozdravi ot Varna i celiq Lazur. :)
IRINA BUL14
Publicité
Archives
Publicité