Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
IRINA BUL14
IRINA BUL14
8 février 2008

Подготовка Евроолимп в Атина

Вече съм в София от няколко дни. Уауууу, голиамо тичане пада: първо явих се на допинг контрол, уж задължителен за всички състезатели от националниа отбор по Ветроходство на БГ, но в крайна сметка се оказва задължителен само за някои. Други се покриват с или без извинения. Защо ли? ;-)

После на функционално изследване, тичаща пътечка и изследвания кръв и урина. Брррр...Много мразя, ама беше гот да се видя с целия екип от Дианабат, супер симпатични са докторите!

После опитах да си сменя задграничния паспорт. Е, оказа се че процедурата е по сложна от колкото си мислех. За да добавя фамилията на съпруга си трябва да представя брачното свидетелство. До тук добре, но се оказа че това с което разполагам не става, трябвало така нареченото "разширено" брачно свидетелство....Да не повярваш че съществува. Та в крайна сметка отложих смяната на паспорта за по нататък.

Сега ми остават да свърша още няколко бюрократични подробности и баста. Приготвям се за заминаване за Атина. Състезанието ни започва на 18 ти февруари. Дано температурите да са по-нежни, че миналата седмица прогнозите бяха за 5°С...ухаааа, студ

Publicité
Commentaires
IRINA BUL14
Publicité
Archives
Publicité