Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
IRINA BUL14
IRINA BUL14
24 janvier 2008

Завърши Световното п-во в Олимпийски клас RS-X.

Завърши Световното п-во в Олимпийски клас RS-X. Вече сме си в къщи, чудесно е след прекарани повече от 2 месеца и половина на другия край на света. Умората е доста голяма, особено след пътуването повече от 48 часа. Часовата разликата все още не ни позволява да спим нормално, но се надявам че след няколко дни ще се приспособим.

Резултатите от Световно1irina_nz2то са леко разочарование и за двама ни с Жулиен. Имаме добри гонки, но като цяло впечатлението ни е че можеше да направим и по добро представяне. Предполагаме че претренирахме, защото усетихме умората още преди началото на регатата. Дългият престой далече от вкъщи, с комбинация от два месеца тренировки на вода, фитнес, колело и кросове си казаха думата. Научихме много неща в техническо отношение и построихме една супер база, която ще ни послужи при подготовката на Олимпийските игри. За сметка на това представянето ни на Световното п-во липсваше "свежест" ако мога така да се изразя. За повече информация от състезанието можете да погледнете на адрес: http://www.rsxclass.com/worlds2008.html

Както и да е, станалото станало, вече гледаме напред към предстоящите състезания. За мен това ще е Евролимпа в Атина с начало 19 Февруари. Това състезание е и квалификация за Олимпиадата в Пекин 2008, едно от 4 те прояви, избрани от Българска Федерация Ветроходство. Другите са съответно през месец март, април и май. Метода на точкуване на проявите още не е публикуван от БФВетроходство, но се надяваме това да стане преди първата проява.

Publicité
Commentaires
IRINA BUL14
Publicité
Archives
Publicité