Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
IRINA BUL14
IRINA BUL14
7 décembre 2007

Два дни почивка след една доста натоварена

Два дни почивка след една доста натоварена тренировъчна седмица ще ни се отразят супер. Вчера времето беше ужасно, цял ден и цяла нощ валя дъжд като изведро. С Жул отидидохме на масаж и после заедно с още двама приятели се разходихме се до Оукланд сити и разгледахме аквариума. Не беше кой знае какво, но пингвините са страхотни. Много са смешни, жалко че си забравихме фотоапарата в апартамента...Имаше и един прозрачен тунел, минаващ по дъното на аквариума, което позволява на посетителите да се разходият безопасно между акулите. Ау-ау.....Няма шега с тези животинки сладки.

Днес отново силен вятър, Жул и Шаха- състезател от Изрел, ще покарат фънбоард, аз пък си седя на топличко в клуба и гледам. Няма много големи вълни, но условията за фънбоард са добри. Току що Жул направи един Backloop. Ихуууу.

Събота и неделя предвиждаме участие в регата. Още не знаем със сигурност как ще организираме транспорта на материалната част, защото регатата се провежда на 30' северно от Такапуна. Може би ще отидем по вода, ако не намерим транспорт за сърфовете.

http://www.torbaysailingclub.org.nz/

Sir Peter Blake Memorial Torbay Regatta  - 7th - 9th December 2007

Publicité
Commentaires
IRINA BUL14
Publicité
Archives
Publicité