Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
IRINA BUL14
IRINA BUL14
1 décembre 2007

Waiheke Island

Почивния съботен ден беше супер. Направихме едно малко пътешествие до Waiheke Island, който се намира на 30' с ферибота от Девънпорт. До Девънпорт отидохме със колелата, оттам се качихме на ферибота и пристигнахме на острова по обяд. Местността е чудена, много зелена и хълмиста. Обиколихме острова за около 4 часа. Нашата "малка съботна разходка" се превърна с един мини етап на Тour de France. Общо изминахме 76 км, което беше супер тренировка поради хълмистата местност.

DSC02115  DSC02114

DSC02139  DSC02145

Островът е известен с чудесните си вина. Опитахме някои от тях и си купихме няколко бутилки за спомен. Чудесно е че не се наложи да ги носим на гръб, ще ни ги доставят в Оукланд.

Днес тренировката на вода е в 12 часа. Вече има свеж морски бриз около 7 възела. Тази седмица прогнозите са за по слаб вятър, но в края на седмицата предвиждат отново завръщането на 20-25 възела. Брус Кендал, легендарния сърфист и дългогодишен ветроходец ще ни тренира днес. Нает е от отбора на Дания да тренира националните състезатели до Олимпиадата в Пекин. Новозеландските състезателки са в почивка, но все пак се събираме 5 жени на вода което е чудесна бройка за работа върху скорост и техника.

Ами това е за днес, до утре.

Publicité
Commentaires
IRINA BUL14
Publicité
Archives
Publicité